U Cluj

U Cluj l-a transferat pe Max Nicu

Ziua si revenirea in fotbalul romanesc. Dupa Claudiu Keseru (Steaua), Denis Alibec (Astra), Adrian Mutu si Ianis Zicu (Petrolul), miercuri a venit randul celor de la U Cluj sa iasa in fata si sa-l anunte pe Maximilian Nicu, mijlocas cu o mare experienta in fotbalul german si doua sezoane la Hertha Berlin in 1.Bundesliga (2008-2010).

Max Nicu a semnat un contract pe sase luni cu Sepcile Rosii, iar venirea sa in Liga 1 a fost orchestrata de Vlad Munteanu, presedintele clubului Universitatea Cluj. Pentru Max Nicu este prima experienta in campionatul Romaniei, dupa ce acesta a evoluat in cariera pentru sapte echipe din Germania.

“Ma bucur ca am venit la Cluj si meritul venirii mele aici ii apartine lui Vlad (n.r. - Munteanu). Cel mai bine pentru mine acum este sa joc. Contractul este de jumatate de an si sunt convins sa atingem obiectivul. Daca ma acomodez asa cum ma astept voi prelungi cu inca un an”, a spus Max Nicu la prezentarea la U Cluj.

Nicu a mai spus ca nivelul Ligii 1 este “undeva intre liga a doua din Germania si prima liga”. De asemenea, noul jucator al Sepcilor Rosii a spus ca ar fi frumos sa evolueze din nou pentru nationala, dar ca pentru el interesul principal este la echipa de club.

Nicu, 31 ani, are trei selectii la echipa nationala a Romaniei si vine la U Cluj dupa ce a disputat 70 de meciuri in fotbalul german. Nicu a jucat ultima oara la TSV Munchen 1860.

“Max Nicu a semnat un contract pe 6 luni cu optiune de prelungire. Vreau mai intai sa ne indeplinim obiectivul, salvarea de la retrogradare, si apoi, in vara, discutam prelungirea contractului in functie si de acomodarea lui”, a spus presedintele Vlad Munteanu.

Conducatorul Sepcilor Rosii a mai spus ca lotul clujenilor va fi definitivat pana la 17 ianuarie. Alaturi de Nicu la U Cluj a mai ajuns si Marius Madalin Martac, fundas care a semnat pe un an si jumatate.



U Cluj l-a transferat pe Max Nicu