U Cluj

Patru jucatori pleaca de la Universitatea Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Nou promovata in Liga 1 dupa barajul castigat cu Dinamo, echipa Universitatea Cluj a anuntat despartirea de patru jucatori.

Sergio Ribeiro, Marius Ciobanu, Valentin Alexandru si Roberto Alarcon se despart de U Cluj.

Ajuns pe Cluj Arena in vara lui 2020 de la Oliveirnse, Sergio Ribeiro a jucat in 23 de partide in acest sezon, dintre care 15 ca titular. Portughezul a inscris de trei ori in partidele cu Politehnica Timisoara (3-0), FK Csikszereda (1-3) si Dacia Unirea Braila (3-0). In cei doi ani petrecuti la ”U”, Ribeiro are in total 43 de meciuri si 11 goluri marcate.

Marius Ciobanu a fost transferat de clubul nostru la inceputul sezonului 2021 – 2022. Acesta a fost utilizat de Erik Lincar in 18 meciuri, in noua fiind titular.

Valentin Alexandru a semnat cu FC Universitatea Cluj in vara anului trecut. Varful de atac a jucat in 12 meciuri, dintre care sapte ca titular, reusind sa marcheze de trei ori.

Spaniolul Roberto Alarcon a ajuns la ”U” la inceputul acestui sezon. Fundasul dreapta iberic a bifat noua jocuri in tricoul lui ”U”, fiind titular in cinci partide, se arata intr-un comunicat al Sepcilor Rosii.



Patru jucatori pleaca de la Universitatea Cluj