U Cluj

Oficial: Ogararu, noul antrenor al echipei U Cluj

Fostul stelist George Ogararu a fost instalat oficial, vineri, in postul de antrenor principal al echipei Universitatea Cluj. Ogararu in inlocuieste la carma Sepcilor Rosii pe Mihai Teja.

"In fotbal, la fel ca in viata, vine si momentul despartirii de oameni dragi. Mihai Teja si Universitatea Cluj si-au incheiat colaborarea de comun acord. Ii multumim lui Mihai pentru pasiunea pe care a depus-o la Universitatea, pentru faptul ca a crezut in aceasta echipa si a salvat-o de la retrogradare atunci cand nimeni nu-i dadea nici o sansa. Cariera sa e abia la inceput, iar «U» e, cu siguranta, doar primul capitol dintr-o aventura ce se anunta a fi de succes. Avem placerea sa va anuntam ca banca tehnica va fi condusa, incepand de azi, de George Ogararu, din pozitia de antrenor principal, si de Alfons Groenendijk, in calitate de director tehnic", a notat site-ul gruparii clujene.

Cu 11 selectii in echipa nationala, 44 de jocuri pentru Ajax, si alte 200 in Liga I, el va debuta la amicalul cu Sahtior Donetk de duminica, de pe Cluj Arena (ora 17.30).



Oficial: Ogararu, noul antrenor al echipei U Cluj