Liga 1

U Cluj – FC Voluntari 2-3. Ilfovenii au marcat golul victoriei în prelungiri

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Echipa FC Voluntari a câștigat duelul din deplasare cu Universitatea Cluj, după ce gazdele au condus cu 2-1 în inferioritate numerică până aproape de finalul meciului de pe Cluj Arena.

Sigurjonsson a deschis scorul pentru FC Voluntari (min.18), însă până la pauză cei de la Universitatea Cluj au reușit să întoarcă rezultat în inferioritate numerică.

Ilie a fost eliminat din joc în minutul 17, dar chiar și așa echipa pregătită de ”moțul” Ioan Ovidiu Sabău a marcat de două ori, prin Remacle (min.23) și Thiam (min.41).

Omul în plus pentru ilfoveni s-a simțit pe final de meci, Florea reușind o dublă în minutele 87 și 90+2 prin care FC Voluntari a plecat cu toate punctele de la Cluj.

În urma acestui rezultat U Cluj coboară pe locul 12 în clasament, primul care oferă salvarea de la retrogradare.

Etapa a 6-a din playout se încheie, marți, cu duelul dintre UTA și Hermannstadt (20:00).

Caseta tehnică

U Cluj: Gorcea – Oancea (Miron 85), Martic, Ilie, Simion (Pițian 28), Goranov – Tescan (Filip 66), Remacle, Bic – Nistor, Thiam. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

FC Voluntari: Popa – Ricardinho (Meleke 85), Paz, Matricardi – Marcelo Lopes, Sigurjonsson (Răduț 32), Helder Tavares (Dumiter 62), Rață, Aliji – Florea, Damașcan (Costin 62). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonașe galbene: Goranov (21) / Florea (90+3)

Cartonaș roșu: Ilie (17)

Arbitri: Florin Andrei – George Neacșu, Romică Bîrdeș.



U Cluj – FC Voluntari 2-3. Ilfovenii au marcat golul victoriei în prelungiri