Turnu Severin

Turnu Severin isi deschide scoala de fotbal in Serbia

Chiar daca echipa are serioase probleme in clasamentul Ligii 1, Turnu Severin se gandeste cu incredere la viitor si anunTa ca va deschide o scoala de fotbal in Serbia, la Kladovo.

Chiar la Kladovo au facut si cantonamentul severinenii in aceasta iarna, oficialii echipei reusind sa rezolve doua lucruri in acelasi timp. Cei de la Severin au facut si stagiul de pregatire, dar au rezolvat si treburi administrative referitoare la infiinTarea unei academii pentru tinerii fotbalisti.

"Conducerea CS Turnu Severin anunTa ca din data de 4 martie 2013 va activa ACADEMIA CS TURNU SEVERIN de la Kladovo "“ Serbia. Cum fotbalul uneste oamenii, asa si proiectul nostru si-a propus sa descopere tineri talentati din regiunile Mehedinti si Kladovo, astfel incat in anii ce vor urma, prima echipa a clubului sa fie formata in proportie de 80% din jucatori din zona", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei.

Academia de fotbal Turnu Severin de la Kladovo va fi condusa de Dragana Mikulovic, iar manager va fi Zeljko Funtunjerovic. 


Onlinesport: Irina Maxim



Turnu Severin isi deschide scoala de fotbal in Serbia