Liga 1

Tucudean face diferenta in Hermannstadt - CFR Cluj si campioana trece pe primul loc

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Internationalul George Tucudean a marcat singurul gol al meciului dintre Hermannstadt si CFR Cluj, partida programata sambata dupa-amiaza in etapa a 9-a din Liga 1 Betano.

Demarcat in careul advers la o pasa a lui Djokovic, Tucudean a finalizat cu un sut printre picioarele portarului advers Cabuz.

Prima ocazie si primul sut pe poarta a insemnat si primul gol pentru CFR Cluj, echipa care s-a dovedit in deplasarea de la Targu Mures extrem de pragmatica.

Hermannstadt nu a jucat rau, dar echipa sibiana impresioneaza de cateva etape doar la impresia artistica, iar infrangerile incep sa se adune ingrijorator in clasament.

Echipa lui Alexandru Pelici ajunge la sase infrangeri in noua meciuri si ramane la cota 7 puncte, in timp ce clujenii urca pe prima pozitie, cu 16 puncte, loc pe care vor ramane doar printr-un concurs favorabil de rezultate in aceasta runda.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Căbuz – Company (Rusu ’73), Mijuskovic, Stoica, Tătar - Dâlbea, Antonov – Serediuc (Blănaru ’63), Chalkiadakis, N'Kololo – Tsoumou (Petrescu ’63). Antrenor: Alexandru Pelici;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius (Mureşan ‘21), Camora - Djokovic, Males, Moutinho – Omrani (Ioniţă ’65), Ţucudean, Păun (Mailat ’46). Antrenor: Antonio Conceicao;

Cartonaşe galbene: Company ’27, Tsoumou ’62 / Moutinho ’11, Ţucudean ‘47.

Arbitru: Marcel Bîrsan.



Tucudean face diferenta in Hermannstadt - CFR Cluj si campioana trece pe primul loc