Liga 1

Trei finale pentru playoff in Liga 1. Toate calculele aici

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Duminica sunt programate de la 20:30 cele trei meciuri decisive care vor decide configuratia primelor sase locuri in campionat la finalul sezonului regulat. Va prezentam mai jos toate calculele de calificare inaintea acestor partide de maxima importanta.

Universitatea Craiova - Gaz Metan Medias

De departe cel mai strans meci se anunta a fi cel programat in Trivale (Pitesti) intre cele doua vecine de clasament in acest moment, Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias.

Dupa trei infrangeri la rand oltenii au ajuns in situatia de a tremura pentru prezenta in playoff, insa o pot scoate la capat cu o victorie sau un egal in aceasta ultima etapa. Craiova merge in playoff chiar si cu o infrangere, insa depinde de jocul rezultatelor in celelalte doua partide, adica Dinamo nu trebuie sa castige cu Pandurii si CFR sa piarda cu Viitorul.

Gaz Metan prinde playoff-ul cu victorie in fata Craiovei sau un egal cu conditia ca Dinamo sa nu o bata pe Pandurii. 

Pandurii - Dinamo

Aici calculele sunt cat se poate de simple. In acest moment pe locul 7 in clasament, adica in afara playoff-ului, Dinamo este condamnata sa castige in fata celor de la Pandurii pentru calificarea in playoff.

CFR Cluj - Viitorul

Clujenii au nevoie de victorie sau egal pentru calificarea in playoff. In eventualitatea unei infrangeri cu liderul Viitorul pentru CFR calculele se complica si au nevoie ca Dinamo sa nu bata Pandurii si Craiova sa nu piarda cu Gaz Metan.

Dupa incheierea celor trei meciuri de mai sus vom cunoaste duminica seara si programul meciurilor din playoff in functie de clasarile celor sase echipe in ierarhia sezonului regulat.

In acest moment Viitorul si Steaua nu mai pot pierde primele doua locuri, in timp ce Astra, echipa deja calificata, se poate clasa in functie de rezultate de la locul trei la locul sase.



Trei finale pentru playoff in Liga 1. Toate calculele aici