Liga 1

Totul despre Universitatea Craiova – Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Etapa a 10-a din CASA Liga 1 se incheie, luni seara, cu un super meci intre Universitatea Craiova si Dinamo.

Dincolo de diferenta existenta in clasament, duelul dintre cele doua mari rivale ramane la orice ora un cap de afis, un meci de referinta pentru fotbalul romanesc.

Universitatea Craiova a obtinut trei victorii, o remiza si a pierdut o partida (1-2 cu Botosani) in meciurile disputate pe teren propriu in actualul sezon de Liga 1.

Dinamo are doua victorii si sapte infrangeri, dintre care sase la rand in campionat.

“Cainii” au castigat ultima oara pe 2 august, cand se impuneau in Stefan cel Mare in fata celor de la Academica Clinceni, cu 3-1.

Echipa bucuresteana a luat o gura de oxigen la jumatatea saptamanii trecute, cand Dinamo a obtinut calificarea in optimile Cupei Romaniei dupa 1-0 in deplasare cu Ripensia Timisoara, echipa de Liga 2.

De 16 ori s-au mai intalnit cele doua formatii de la intrarea oltenilor in Liga 1, in 2014. De sapte ori a castigat Craiova, de trei ori s-a impus Dinamo, iar alte sase meciuri s-au incheiat la egalitate.

Dinamo n-a reusit nicio victorie in cele opt deplasari pe terenul rivalei din Oltenia. Trei remize si cinci infrangeri pentru “caini” in deplasarile cu actuala Universitatea Craiova.

Ultima oara Dinamo a invins-o pe Universitatea Craiova, cu 3-0, in 15 decembrie 2018. Meci in care italianul Mattia Montini reusea un hattrick.

Laurenţiu Reghecampf vs Dinamo în toate competiţiile: 18 jocuri - 5 victorii - 7 remize - 6 înfrangeri.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
Craiova – 1.35 | Egal – 4.95 | Dinamo – 10.00



Totul despre Universitatea Craiova – Dinamo