Liga 1

Totul despre U Craiova 1948 – FCSB, meciul zilei in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL/

Fierbe Oltenia in asteptarea duelului dintre U Craiova 1948 si FCSB. Cel putin jumatatea Craiovei si ne referim aici la sustinatorii formatiei lui Adrian Mititelu.

Este prima confruntare directa intre cele doua formatii care se revendica de la echipe care au semnat o rivalitate uriasa in fotbalul romanesc, Universitatea Craiova si Steaua.

Dincolo de numele purtat in prezent, duelul U Craiova 1948 – FCSB reprezinta un punct de atractie la orice ora prin prisma rivalitatii suporterilor.

Adrian Mutu si Edi Iordanescu, tehnicienii celor doua formatii se vor duela in premiera.

U Craiova 1948 este neinvinsa pe teren propriu in actualul sezon de Liga 1. Echipa lui Mutu a invins pe Dinamo (1-0) si a remizat in confruntarile cu Chindia (0-0) si Farul (1-1).

FCSB are o singura victorie in ultimele opt deplasari in campionat, 3-1 cu FC Botosani in playoff-ul editiei precedente de campionat. Trei remize si patru infrangeri in restul deplasarilor pentru ros-albastri.

Cea mai recenta deplasare a insemnat un aspru 1-4 in Gruia pe terenul rivalei la titlu CFR Cluj.

FCSB vine in Banie cu moralul ridicat dupa victoria record din derby-ul cu Dinamo (6-0).

De cealalta parte, U Craiova 1948 are doua puncte in ultimele patru etape si Mutu resimte din plin presiunea lipsei rezultatelor.

Chiar si asa, patronul Adrian Mititelu a dat asigurari din spatele gratiilor ca Mutu nu va schimbat nici daca va pierde urmatoarele trei partide.

Lipsa de omogenitate intr-un lot formati majoritar din jucatori straini adusi in vara acestui an reprezinta adevarata problema a celor de la FCU.

Argentinianul Bauza ar putea fi elementul surpriza propus de Mutu in confruntarea cu FCSB, echipa la care ar putea sa apara si Constantin Budescu cel putin pe banca de rezerve.

Echipele probabile

U Craiova 1948: Mogosanu - Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert - Van Durmen, Albu, Baeten - Vieira, Compagno, Marquet.

FCSB: Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Cristea, Oct. Popescu - Cordea, Keșeru, V. Gheorghe.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
FCU - 5.30 | Egal - 3.65 | FCSB - 1.73



Totul despre U Craiova 1948 – FCSB, meciul zilei in Liga 1