Liga 1

Timisoara smulge un punct pe terenul Viitorului

Pragmatism maxim pentru ACS Poli Timisoara, echipa care a scos un punct la Ovidiu contra campioanei Viitorul cu un gol marcat la singurul sut pe spatiul portii.

Oaspetii au avut prima ocazie a meciului la lovitura de cap a lui Abraw din debutul meciului, dar Viitorul a deschis scorul printr-un sut senzational reusit de fundasul Ganea.

O executie din afara careului care l-a lasat fara reactie pe portarul Straton.

Acelasi Straton a intervenit decisiv in minutul 31 la lovitura de cap trimisa de Chitu din apropierea portii. Interventia meciului de departe.

Ocazie pentru Timisoara la sase minute dupa pauza cu Abraw in prim plan, insa sutul acestuia din afara careului a ratat de putin poarta.

Ionut Popa a mutat decisiv cu Harut in locul lui Birnoi, in minutul 59, Ciucur fiind urcat in faza ofensiva. Acesta avea sa marcheze golul egalizator in minutul 66 cu o executie in forta la coltul scurt dupa depasirea a doi adversari.

Pana la final Timisoara a tinut de rezultat, in timp ce gazdele au acuzat un penalty in minutul 82 la caderea lui Ganea, insa pe reluare s-a vazut ca nu a existat contact la duelul cu Straut.

Acelasi Ganea a irosit ultima faza a meciului, sutand pe langa poarta dintr-o lovitura libera.

Caseta tehnica

Viitorul: Râmniceanu – Lopez, Horodogea, Horj (Băluţă '75), Ganea – Cicâldău, Mladen, Vână – Eric (Drăguş '74), Chiţu, Măţan (Gavra '84). Antrenor: Gheorghe Hagi

ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Melinte, Cânu, Ciucur (Doman '90+1) – Artean, Vaşvari – Munteanu, Soljic, Bîrnoi (Haruţ '60) – Abraw (Drăghici '69). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Străuţ '57, Ciucur '76, Cânu '90+4.

Arbitri: Bîrsan Marcel –  Mircea Orbuleţ, Mihai Marius Marica - Cătălin Popa.



Timisoara smulge un punct pe terenul Viitorului