Liga 1

Timisoara si Gaz Metan, egal pe ninsoare si un teren infernal

Sursă foto: acspoli.ro

Echipele ACS Poli Timisoara si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), intr-un meci disputat luni seara in etapa a 20-a din Liga 1 Betano.

Meciul a inceput perfect pentru banateni si dupa doar patru minute de la primul fluier Draghici deschidea scorul cu o reluare din sase metri la pasa inapoi trimisa de Ciucur.

Gaz Metan s-a aratat in ofensiva dupa prima jumatate de ora la reluarea lui Buziuc, reluarea acestuia punandu-l la grea incercare pe portarul timisorean Straton.

Pe finalul primei reprize a inceput sa ninga la Timisoara si terenul oricum greu a devenit aproape impracticabil.

Mediasul a egalat la trei minute dupa pauza prin Golubovic, jucator care a reluat din fata portii o minge pasata de Neagu. Faza trasa la indigo cu reusita gazdelor din prima repriza.

Timisoara s-a stins treptat si cu greu a mai trecut centrul terenului. In plus, terenul din ce in ce mai greu, iar Gaz Metan a fost echipa mai periculoasa ratand doua ocazii de gol.

Olaru a centrat periculos in minutul 76, mingea a luat o directie curioasa si Straton a respins in extremis in afara portii evitand golului.

Trei minute mai tarziu Constantin suta periculos pe langa poarta dintr-o lovitura libera.Timisoara si Gaz Metan, egal pe ninsoare si un teren infernal