Liga 1

Timisoara invinge Iasiul si spera in continuare in salvare

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

ACS Poli Timisoara s-a impus la limita, scor 2-1, in meciul disputat luni seara pe teren propriu impotriva celor de la CSM Poli Iasi, intr-un meci din etapa a 24-a a Ligii 1. Meciul a fost live text aici.

Pedro Henrique a deschis scorul cu zece minute inaintea pauzei la o faza in care aparatorii centrali ai oaspetilor si-au dat cu stangul in dreptul intr-o faza de cascadorii rasului.

Atacantul timisorean a insistat si a trimis mingea in poarta pe langa Caparco pentru 1-0.

Iasiul a replicat prin Cristea sapte minute mai tarziu, insa atacantul echipei din Copou a intrat in unghi dupa ce depasise portarul si nu a mai gasit spatiul portii.

Dupa o prima repriza saraca in faze notabile, partea secunda a adus mai mult fotbal pe Bega.

Oaspetii au restabilit egalitatea la cinci minute dupa pauza prin Cristea, jucator care a transformat un penalty obtinut tot de el la faultul lui Straton, portarul gazdelor.

Doar patru minute s-au bucurat iesenii de gol, croatul Soljic readucand-o pe Poli Timisoara in avantaj cu primul sau gol in Liga 1.

Barbut a centrat din dreapta si Soljic a reluat la coltul scurt cu toata opozitia portarului Caparco.

Acelasi goalkeeper s-a opus in minutul 68 la sutul lui Fucek din actiune pastrand Iasiul in meci.

Nu acelasi lucru a facut si Stenio Santos, jucatorul din Insulele Capului Verde introdus de Eugen Neagoe in minutul 63 si care dupa nici un sfert de o ora lua drumul vestiarelor din cauza cumului de cartonase galbene incasate.

Timisoara ajunge la cota 13 puncte in clasament dupa a saptea victorie a sezonului si spera in continuare ca va ajunge cel putin pe locul de baraj ocupat in prezent de Pandurii.

Iasiul isi ia adio de la orice speranta pentru playoff cu aceasta infrangere.



Timisoara invinge Iasiul si spera in continuare in salvare