Liga 1

Tibor Selymes s-a despartit de Petrolul. Un inlocuitor surpriza

Rezultatele slabe din primele opt etape i-au subrezit pozitia lui Tibor Selymes la carma echipei Petrolul Ploiesti, iar conducerea clubului l-a bagat pe acesta in sedinta.

FC Petrolul Ploiesti a ajuns, astazi, la un acord cu Tibor Selymes, privind incetarea raporturilor contractuale. Astfel, gruparea ploiesteana se desparte de tehnicianul care a pregatit echipa in debutul acestui sezon, Selymes bifand o victorie, patru remize si trei infrangeri in cele opt etape petrecute pe banca „lupilor”, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului prahovean.

Totodata, FC Petrolul Ploiesti a ajuns la un acord si cu managerul sportiv Mihai Joita in ceea ce priveste incetarea raporturilor contractuale.

Cu o singura victorie in opt etape, Petrolul ocupa ultimul loc in clasamentul Ligii 1, cu un punct. Echipa a inceput sezonul cu o penalizare de sase puncte.

Mijlocasul Adrian Ropotan, unul dintre jucatorii veniti la Petrolul in aceasta vara, a spus dupa meciul pierdut cu Dinamo (0-2) ca nu este cazul pentru schimbarea antrenorului Tibor Selymes.

"Nu cred ca este cazul sa schimbam antrenorul. In primul rand trebuie sa ne schimbam noi pe noi. Cat timp antrenorul iti spune ce trebuie sa faci in teren si noi nu stim sa urmam indicatiile, asta ne da de gandit", a spus Ropotan.

Numele lui Cristi Pustai, tehnician fara angajament dupa ce sezonul precedent a pregatit pe Rapid in Liga 1, era vehiculat pentru preluarea echipe, dar in cele din urma in locul lui Tibor Selymes a fost instalat Eusebiu Tudor. Ploiestean la origine, in trecut acesta a mai antrenat echipe precum Sportul, Chindia, Fortuna si doua grupari din fotbalul saudit.

sursa foto: facebook.com/official.fcpetrolul


Tibor Selymes s-a despartit de Petrolul. Un inlocuitor surpriza