Liga 1

Thriller in Banat: ACS Poli Timisoara invinge liderul CFR Cluj, cu 4-3

Sursă foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara

ACS Poli Timisoara a provocat, sambata, prima infrangere a sezonului pentru CFR Cluj, scor 4-3, dupa ce la un moment dat, banatenii conduceau in minutul 61 cu un neverosimil 4-0. CFR Cluj a revenit cu trei goluri intr-un interval de opt minute si nu mult a lipsit sa intoarca spectaculos rezultatul intr-un final dramatic. Meciul a fost live text aici.

Meciul a inceput abrupt cu un gol senzational marcat de gazde prin Alexandru Munteanu in minutul 2. Acesta a prins un sut senzational de la peste 30 de metri, o executie cum rar mai vedem prin Liga 1, care l-a surprins putin iesit din poarta pe portarul Cosmin Vatca.

CFR Cluj nu s-a regasit niciun moment pe teren in prima repriza si a mai incasat un gol pana la pauza dupa o faza fixa. Acelasi Munteanu a centrat din corner si Gabriel Canu a reluat decisiv cu capul din 7-8 metri pentru 2-0 in minutul 33.

Trei minute mai tarziu o noua lovitura incasata de CFR dupa accidentarea lui Ciprian Deac, acesta fiind inlocuit cu Brian Nouvier.

Dupa pauza timisorenii au punctat de alte doua ori ajungand la un incredibil prin proportii 4-0 pe tabela. Mai intai Draghici a dus scorul 3-0 cu un voleu din cadere la coltul lung, faza care a prins pe picior gresit apararea formatiei din Gruia.

Munteanu reusea dubla in minutul 61 dupa o faza personala de toata frumusetea finalizata cu sut pe jos.

Intrat in teren in locul inexistentului Bilel Omrani, Ibrahima Balde a dinamizat jocul ofensiv al CFR-ului si a reaprins sperantele oaspetilor cu doua goluri in patru minute. Reusite trase parca la indigo dupa demarcari in spatele liniei defensive a timisorenilor si finlizari pe langa portarul Vasile Curileac.

Autogolul lui Canu din minutul 82 a aruncat in aer finalul partidei, CFR-ului aruncandu-se cu disperare spre poarta adversa in cautarea egalarii.

Vlaguita de efortul depus, Timisoara a rezistat eroic pana la ultimul fluier si a obtinut o victorie senzationala.

Caseta tehnica

ACS Poli Timişoara: Curileac - Creţu, Melinte, Cânu, Şeroni - Soljic, Artean – Munteanu (Mailat ’64), Bârnoi, Ţigănaşu (Ciucur ’35) – Drăghici (Bianconi ’58). Antrenor: Ionuţ Popa

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Mureşan, Vinicius, Vlad (Moutinho ’59) – Deac (Nouvier ’36), Hoban, Culio – Omrani (Balde ’59), Nistor - Urko Vera. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Drăghici ’12, Artean ‘89 / Nistor ’44, Urko Vera ‘86

Arbitru: Alexandru Tudor. 



Thriller in Banat: ACS Poli Timisoara invinge liderul CFR Cluj, cu 4-3