Liga 1

Targu Mures spera la salvare dupa victoria cu Sportul

FCM Targu Mures a castigat cu 2-1 partida de pe teren propriu cu Sportul Studentesc, meci extrem de echilibrat si decis de golul marcat din offside de Astafei. Robert Ilyes a deschis scorul pentru FCM si Astafei a majorat avantajul, dar Sportul a revenit pe tabela prin Nistor, studentii avand mai multe sanse de egalare.

Scorul a fost deschis la 10 minute de la fluierul de start, dupa ce Beta a respins gresit o centrare din partea stanga si a pasat practic pentru sutul in forta expediat de Robert Ilyes din marginea careului. A fost singura faza de poarta a gazdelor din prima repriza, in rest meciul fiind controlat de Sportul. Studentii si-au creat numeroase ocazii de a inscrie insa n-au reusit sa-l invinga pe Albut.

Victoras Astafei a dus scorul la 2-0 pentru ardeleni la nici un sfert de ora de la startul partii secunde, dupa ce a fost lansat excelent in adancime si a sutat din 10 metri lateral dreapta in plasa.

Sportul a redus din diferenta prin Nistor in minutul 79, acesta fiind lansat excelent de Lazar pe contraatac, pentru a-l invinge apoi pe Albut cu un sut din apropiere. Pana la final, ambele echipe si-au mai creat ocazii, dar cea mai mare a apartinut gazdelor, Astafei ratand incredibil in ultimul minut de prelungiri dupa ce a scapat singur pe contraatac cu portarul Sportului.

FCM Târgu Mures: Albut - E. Nicu, D. Matei, Cordos, Sepsi, Szilagyi - Firtulescu (Bumba '65), Ilyes, Fl. Dan (Vagner '78), Astafei - Ljubojevici (Apostu '61). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Sportul Studentesc: Lungu - Beta, Patriche, Cioranu, Novac - Stancu, Ghinga, V. Lazar, Ferfelea - Nistor, L. Dobre (Curelea '75). Antrenor: Daniel Isaila.

Cartonase galbene: Astafei '22, Firtulescu '25, Szilagy '73, Iliyes '84, Cordos '90+1 / Nistor '15, L. Dobre '25, Ghinga '34, V. Lazar '51, Cioranu '66.

Meciul a fost arbitrat de o brigada avându-l la centru pe Cristian Balaj.

La partida de la Târgu Mures au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.


Onlinesport: Irina Maxim



Targu Mures spera la salvare dupa victoria cu Sportul