Liga 1

Supercupa Romaniei se joaca pe Cluj Arena

Comitetul Executiv al FRF  a hotarat, sambata, ca Supercupa Romaniei din acest sezon sa se joace pe 16 iulie la Cluj-Napoca.

In conformitate cu dispozitiile art. 36 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal, Comitetul de urgenta compus din Razvan Burleanu, Presedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepresedinte FRF, Octavian Goga, Vicepresedinte FRF, cu unanimitate de voturi hotaraste ca Supercupa Romaniei, FC Astra - FC CFR 1907 Cluj, se va desfasura la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, in data de 16 iulie 2016, incepand cu ora 21:45, anunta site-ul oficial al FRF.

Comitetul Executiv a mai hotarat ca in situatia cluburilor participante in Liga 2 in sezonul competitional 2016-2017 care au in derulare contracte cu antrenori principali/secunzi care nu detin licenta UEFA PRO, respectiv UEFA A in cazul antrenorilor secunzi, aceste contracte sa ramana in vigoare pana la incetarea acestora in orice mod (ajungere la termen, denuntare unilaterala, prin acordul partilor).

Antrenorii aflati in aceasta situatie sunt obligati sa faca dovada inscrierii la urmatorul curs de licenta UEFA PRO/UEFA A. Cluburile aflate in situatia mai sus enuntata vor fi obligate sa angajeze antrenori principali detinatori ai licentei UEFA PRO si antrenori secunzi detinatori ai licentei UEFA A doar de la data incetarii contractelor anterior mentionate.



Supercupa Romaniei se joaca pe Cluj Arena