Liga 1

Super executia lui Cicaldau aduce victoria Craiovei cu Sepsi

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Craiova s-a impus, cu 1-0, in meciul de luni seara contra celor de la Sepsi Sf.Gheorghe, meci disputat pe teren propriu in etapa a 7-a din playoff.

Unicul gol al intalnirii din Banie i-a apartinut lui Alexandru Cicaldau, jucator care a prins un sut senzational din afara careului in minutul 57.

Acelasi Cicaldau ratase in minutul 4 deschiderea scorului cu o lovitura de cap care s-a dus in bara.

Asa am trait U Craiova - Sepsi in playoff

La cinci minute dupa pauza Cristea, revenit printre titularii Craiovei, a irosit si el o buna sansa cu minge reluata putin pe langa poarta.

Cei de la Sepsi au ratat cea mai mare ocazie a lor cu opt minute inaintea finalului prin Tandia, jucator al carui sut a trecut la o palma de buturile aparate de Pigliacelli.

Fortes, jucator intrat la Craiova in locul lui Cristea, a irosit ultimele ocazii ale meciului cu baloane care nu au prins spatiul portii din pozitii favorabile.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelici, Bancu - Mateiu, Fedele (Drăghici '63), Cicâldău - Bărbuţ, A. Cristea (Fortes '53), Mihăilă (Baicu '87). Antrenor: Corneliu Papură;

Sepsi: Fejer - G.Moura, Viera, Jovanovici (Rudol '48), Omar Khamis - Vaşvari, Karniţki - Nouvier (Mensah '70), D. Flores, Y. Hamed (Fl. Ştefan '58) - Tandia. Antreor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Mihăilă '78 / Tandia '15, Feher '48, Dylan Flores '52;

Arbitru: Horia Mladinovici.



Super executia lui Cicaldau aduce victoria Craiovei cu Sepsi