Liga 1

Super derby pentru titlu la reluarea Ligii 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Sunt tot mai multe semnale pentru reluarea Ligii 1 in al doilea weekend in iunie, iar in prima etapa a playoff-ului dupa intrerupere am putea avea un super derby cu implicatii in lupta la campionat.

Sezonul intern a fost intrerupt dupa ce se disputasera doua runde din playoff si playout.

Astfel, reluarea campionatului de Liga1 s-ar face cu etapa a 3-a, una in care campioana CFR Cluj va primi vizita rivalilor de la FCSB.

In aceeasi etapa de playoff se vor mai disputa CS Universitatea Craiova – FC Botosani si Astra Giurgiu – Gaz Metan Medias.

Etapa a 3-a din playout programeaza duelurile ViitorulPoli Iasi, Dinamo – Chindia, SepsiHermannstadt si Voluntari – Academica Clinceni.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a anuntat ca pana la 20 iulie trebuie incheiat sezonul intern, pentru a putea fi comunicate la UEFA echipele participante in viitoarea editia a cupelor europene.

De la 15 mai echipele din Liga 1 vor incepe antrenamentele individuale in regim de cantonament, urmand ca ulterior jucatorii sa se antreneze in grupuri restranse, pentru ca in faza a 4-a a relaxarii sa fie reluate antrenamentele colective.



Super derby pentru titlu la reluarea Ligii 1