Liga 1

Sumudica, propus la Steaua: "Vi-l dau pentru Liga Campionilor"

Lasand la o parte celebra gluma care a facut cariera in spatiul public romanesc cu “Il vrei la Steaua?”, Marius Sumudica a fost propus sa o antreneze pe Steaua chiar inaintea meciului direct cu echipa pe care o uraste din toata fiind lui, asa cum a si recunoscut in repetate randuri.

Prezent la meciul de joi seara de pe Arena Nationala, patronul giurguivenilor Ioan Niculae a intrat intr-un dialog cu suporterii stelisti.

Acestia i-au cerut miliardarului din fruntea Astrei sa mai dea jucatori la Steaua pentru Liga Campionilor, raspunsul acestuia fiind unul care a starnit amuzamentul celor prezenti.

Jucatori nu va dau, dar mai bine vi-l dau pe Sumudica”, a spus Niculae.

In alta ordine de idei, mandatul lui Marius Sumudica la Astra Giurgiu se apropie de final si acesta chiar si-a aratat nemultumirea dupa meciul cu Steaua ca se vehiculeaza diverse nume pentru schimbarea sa din vara.

“Ma deranjeaza ca se vorbeste de Dica (n.r. - Nicolae). Foarte bine, sa vina Dica antrenor. M-as bucura sa-i las o echipa calificata in cupele europene”, a spus Sumudica.

Relatia dintre Sumudica si patronul Niculae s-a deteriorat dupa criticile aduse de antrenor in urma cedarii lui Alibec la Steaua.

Sumudica si-a anuntat plecarea de la Astra dupa meciul cu AS Roma din Europa League, insa din cauza clauzei de 150.000 de euro din contract si a tensiunilor socio-politice din Turcia, unde batuse palma cu Gaziantepspor, tehnicianul s-a repliat si a acceptat sa-si duca la capat contractul pana in vara acestui an.



Sumudica, propus la Steaua: "Vi-l dau pentru Liga Campionilor"