Liga 1

Sumudica ironizeaza Steaua: "Spre deosebire de altii noi mai castigam pe afara in Europa"

Rivalitatea dintre Sumudica si Steaua n-a luat vacanta in pofida pauzei competitionale din fotbalul intern, iar antrenorul campioanei Astra Giurgiu nu pierde prilejul de a mai trimite cateva sageti spre curtea rivalilor de-o viata.

Sumudica a comentat speculatiile venite dinspre Steaua potrivit carora l-ar fi sfatuit pe Denis Alibec sa nu se opereze in acest moment si sa mai joace cu probleme pe care o are la genunchi in ultimele meciuri ale anului pentru Astra.

"La mine nu pot influenta decizii, ca la noi sunt mai capriciosi jucatorii. O sa vedem cand se vor duce in partea cealalta unde nu exista capricii. Eu sunt un tip mai maleabil, nu sunt gunoierul sef", a spus Sumudica la Digi Sport.

Reactia acestuia a venit in contrapartida la cele spuse de tehnicianul stelist Laurentiu Reghecampf despre cum va rezolva capriciile lui Alibec la Steaua.

"Este important ca el sa ajunga sanatos la noi. Sa fie capricios, dar sa marcheze si sa se antreneze", a spus Reghecampf despre Alibec.

In alta ordine de idei, Sumudica nu a scapat prilejul de a-i ironiza pe stelisti pentru seria negativa din cupele europene. Steaua n-a mai castigat pe teren strain in Europa din 2012.

"Noi in ultimii patru mai castigam pe afara, mai batem pe la un West Ham, mai castigam pe la Plzen spre deosebire de altii", a spus Sumudica.



Sumudica ironizeaza Steaua: "Spre deosebire de altii noi mai castigam pe afara in Europa"