FCSB

Wesley a refuzat oferta Stelei

Transferul brazilianului Wesley Lopes la Steaua a picat, dupa cum a anuntat, joi, insusi Gigi Becali, patronul ros-albastrilor.
Potrivit lui Becali, Wesley a refuzat oferta de 300.000 de euro pe care ar fi trebuit sa-i primeasca la semnatura, la care se adaugau ulterior 180.000 de euro pentru urmatoarele 18 luni.

"M-a sunat impresarul lui Wesley, Lucian Marinescu, si mi-a spus ca nu e multumit de oferta pe care i-am facut-o. Nu am de gând sa aduc un alt jucator. Nu ne mai intereseaza. Ori vine Wesley, ori la revedere.

"Eu nu sunt dezamagit. Eu îi facusem o oferta ce am crezut ca nu poate fi refuzata, dar se pare ca m-am înselat. Îi oferisem 300.000 de euro la semnatura si un salariu de 180.000 pe un an si jumatate si prime duble.

"Daca el a refuzat, eu ce as fi putut face? Eu nu credeam ca o poate refuza, dar daca a facut-o?! O sa-l sun personal pe jucator, pentru ca se poate ca impresarul sa nu fie de acord", a spus Becali, la GspTV.

Lucian Marinescu, impresarul jucatorului, a declarat ca suma oferita de Steaua este insuficienta pentru a-l determina pe Wesley sa-si schimbe echipa.

"Am refuzat oferta. Pentru aceasta oferta Wesley nu e dispus sa schimbe echipa", a spus Marinescu.

Wesley era unul dintre jucatorii pe care Becali ii dorea la Steaua pentru a intari lotul in vederea returului de campionat.

Brazilianul mai are in prezent doua oferte din afara Romaniei, dar pana la solutionarea unui eventual transfer al sau jucatorul isi petrece vacanta in tara natala alaturi de familie si prieteni.

"Mie nu-mi plac vacantele în orasele de lux. Nu ma duc la Londra, Paris sau New York. Eu am fost sarac lipit si de aceea nu mi-am uitat nici o clipa familia si prietenii pe care îi am din copilarie", a declarat Wesley, dupa cum informeaza Click.

Onlinesport


Wesley a refuzat oferta Stelei