FCSB

Viorel Paunescu arunca bomba: ''FCSB nu e Steaua''!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Omul care i-a vandut Steaua lui Gigi Becali spune ca echipa din Liga 1 care evolueaza in rosu si albastru nu este adevarata Steaua.

Intrat intr-un dialog cu Gheorghe Mustata, liderul suporterilor echipei FCSB, despre subiectul cine este adevarata Steaua, Viorel Paunescu a oferit un raspuns care va face valuri in perioada urmatoare si va cantari decisiv in alegerea suporterilor inca indecisi.

"Steaua adevarata este in Liga 1 sau este CSA?", a intrebat Mustata la Radio Sport 1 sigur de raspunsul pe care il va primi din partea lui Paunescu.

"Am mai vorbit despre acest subiect, de mult. Am spus cum a fost odata. Steaua, nu stiu, ca acum este FCSB. Eu zic ca FCSB nu e Steaua!", a raspuns fostul presedinte al CA de la Steaua Bucuresti inainte de aparitia lui Gigi Becali in peisajul din Ghencea.

Pe linie de continuitate sportiva si recunoastere din partea UEFA echipa FCSB este fosta Steaua Bucuresti, insa a pierdut in instanta dreptul de folosire pentru nume, emblema si palmaresul de pana in 2003.

CSA Steaua si-a reactivat in 2017 sectia de fotbal prin aducerea unui lot intreg de jucatori de la Regal Bucuresti, o echipa de Liga a 5-a la momentul respectiv.

Dupa doua promovari ratate consecutiv, CSA Steaua a promovat in Liga 3 in vara acestui an.

Echipa din Liga 3 are numele, emblema si palmaresul din 1947 si pana in 2003, inclusiv Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei.



Viorel Paunescu arunca bomba: ''FCSB nu e Steaua''!