FCSB

Viorel Moldovan, favorit sa preia FCSB

Sursă foto: https://www.facebook.com/ChindiaTargoviste/

FCSB nu are antrenor dupa demisia lui Bogdan Andone si variantele pe care se baza Gigi Becali au cazut una cate una precum popicele pe pista de bowling.

Devis Mangia, Walter Zenga, Cristi Pustai, Catalin Anghel sau Laurentiu Rosu au fost numele vehiculate pentru a prelua FCSB.

Becali s-a zgarcit la bani in cazul lui Mangia, in timp ce Anghel a transmis printr-un comunicat ca nu doreste sa plece de la Viitorul, unde am aflat de la Gheorghe Hagi ca este ”antrenorul principal al echipei”.

Laurentiu Rosu a ramas la echipa sub 19 ani a Romaniei, iar numele celorlalti doi au fost vehiculate fara acoperire in realitate.

In acest conditii cele mai mari sanse le are in acest moment Viorel Moldovan, fostul mare international care o pregateste pe Chindia Targoviste.

Moldovan, 47 ani, a fost curtat intens si de Dinamo, insa a decis sa ramana alaturi de Chindia.

Adeptul unui fotbal ofensiv, Moldovan s-a aratat dupa meciul cu CFR Cluj dispus sa lucreze cu Gigi Becali.

”Sunt in zodia Rac, la fel ca domnul Becali. M-as intelege cu el”, a spus Moldovan, suficient pentru a intra pe radarele lui ”nea Gigi”.

Becali a anuntat ca FCSB va avea antrenor joi seara la meciul cu Mlada Boleslav din turul 3 preliminar al Europa League.

Pana atunci FCSB va fi condusa de secunzii lui Andone la partida de campionat cu Astra Giurgiu de luni seara, ora 21:00, live text pe onlinesport.ro



Viorel Moldovan, favorit sa preia FCSB