FCSB

Vintila despre tinerii de la FCSB: “Sunt jucatori castigati, dar sa nu si-o ia in cap”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Bogdan Vintila este un antrenor fericit dupa victoria cu Dinamo, scor 3-0, din mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei.

Un meci in care la FCSB au evoluat mai multi tineri jucatori formati la propria academie.

“Baietii merita felicitati si au demonstrat ca merita sa fie la aceasta echipa. S-au exprimat bine si au reusit sa stranga randurile. Ii felicit pe cei de la Academia FCSB, pentru munca titanica depusa. Ma bucur ca acesti copii au debutat cu bine. Sunt jucatori castigati, dar mai au mult de jucat de acum incolo. Trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa nu si-o ia in cap.

“A fost o prima mansa speciala, pentru ca am avut foarte multi absenta. Cei care au intrat au aratat ca merita sa fie la aceasta partida.

“In campionat ne jucam sansa pana la capat. Probabil am fost inteles gresit dupa jocul cu Gaz Metan. Mesajul e ca ne batem pana la ultimul meci. Atata timp cat matematic mai sunt sanse, avem datoria sa ne batem pentru aceste puncte”, a declarat Bogdan Vintila.

Popa, Olaru si Dumitru, unul dintre tinerii la care a apelat Vintila, au marcat in meciul de joi seara din Stefan cel Mare.

Returul e programat in 8 iulie pe Arena Nationala.

Sepsi e cealalta echipa aproape calificata in finala dupa 5-1 cu Poli Iasi.



Vintila despre tinerii de la FCSB: “Sunt jucatori castigati, dar sa nu si-o ia in cap”