FCSB

Vine Reghe la Steaua? "Este o presiune"

Planul lui Laurentiu Reghecampf de a inghiti cateva luni praf in desert si a se intoarce la Steaua cu cateva milioane de dolari in buzunar este aproape sa se indeplineasca.

Reghe a fost dat afara de la Al Hilal si este aproape de revenirea la Steaua. Marele perdant este Costel Galca, un antrenor are totusi nu a reusit in primele luni la Steua sa obtina calificarea in Liga Campionilor.

Desi Steaua este pe locul 1 in campionat, se vorbeste deja despre o posibila schimbare de antrenor. Cu cateva zile inainte, Galca era reconfirmat de Valeriu Argaseala pentru un al doilea sezon la echipa, insa la acest moment lucrurile nu mai par atat de clare.

"Este o presiune pentru Costel Galca, daca Laurentiu Reghecampf va ramane liber de contract. Nu are nimeni ce sa ii reproseze lui Galca, insa hotararea de a continua cu el este la Gigi Becali", a declarat luni Helmuth Duckadam.

Nu se pune problema ca Reghecampf sa gaseasca o echipa buna in strainatate care sa ii ofere un contract. Plecarea sa la Al Hilal i-a stricat cartea de vizita doar prin decizia in sine, fara a mai tine cont ca acolo nu a facut nimic, ci doar a batut pasul pe loc in campionat, a pierdut miercuri usoare si a ratat Cupa Printului si calificarea in Liga Campionilor Asiei.

Fiind si un favorit de-al lui Gigi Becali, Reghe are sanse foarte mari sa revina la Steaua cel tarziu din vara, daca nu chiar si din retur. Zilele lui Costel Galca sunt numarate.



Vine Reghe la Steaua? "Este o presiune"