Steaua

Victor Piturca vrea sa se implice la CSA Steaua: “Acolo se pot face afaceri”

CSA Steaua a ratat promovarea in Liga 3 pentru al doilea an la rand de la reinfiintarea sectiei de fotbal, iar Marius Lacatus si-a dat demisia.

Conducerea CSA Steaua s-a orientat rapid spre Victor Piturca, fostul mare atacant al echipei care in 1986 cucerea Cupa Campionilor Europeni la Sevilla, iar acesta pare tentat sa se alature unui proiect serios si de durata.

“Am fost contactat si voi avea o discutie. Nu se pune problema sa antrenez in Liga 4 sau Liga 3. Sunt destui copii care o pot face. Eu sunt foarte pretentios si totul trebuie pus pe hartie”, a spus Piturca la Telekom Sport.

Fostul selectioner al Romaniei crede ca Steaua poate renaste doar printr-o academie puternica de nivel european.

“Steaua, daca vrea sa renasca, trebuie sa aiba o academie care sa fie cea mai puternica din Romania. Ganditi-va ca se face acest stadion. Acolo se pot face afaceri, sunt terenuri necultivate acolo. Se poate face o academie printre cele mai tari din Europa. Trebuie atrase fonduri si nu trebuie sa stam doar in MapN. Trebuie un parteneriat, trebuie sa iesi din sfera asta”, a mai spus Piturca.Victor Piturca vrea sa se implice la CSA Steaua: “Acolo se pot face afaceri”