FCSB

Victor Piturca s-a distantat de proiectul CSA Steaua: “Nu-si doresc sa ajunga ce a fost”

La inceputul unul dintre sustinatorii entuziasti ai proiectului CSA Steaua, Victor Piturca a devenit sceptic cu privire la succesul initiativei de relansare a brandului Armatei.

Inainte de a ajunge antrenor la CS Universitatea Craiova in septembrie 2019 Piturca a cochetat cu o pozitie la varful echipei CSA Steaua din Liga a 4-a.

Totul s-a rezumat la stadiul de discutii si Piturca a luat pana la urma drumul Craiovei.

“La un moment dat, inainte sa plec la Craiova, a fost o mica discutie. M-a chemat fostul comandant si am stat de vorba, dar nu mi s-a parut o discutie serioasa. Nu a fost interesant pentru mine”, a spus Victor Piturca la Telekom Sport.

Acesta crede ca echipa din Liga a 4-a trebuie sa devina cu adevarat profesionista pentru a ajunge sa se masoare in performante cu adevarata Steaua.

“Trebuie ca echipa de fotbal sa fie profesionista pentru a putea atinge performantele pe care trebuie sa le atinga Steaua Bucuresti. Ori, in momentul asta, nu sunt oameni nici in Ministerul Apararii Nationale care sa-si doreasca ca echipa Steaua sa ajunga ce a fost”, mai crede fostul atacant si antrenor al ros-albastrilor.

Ramane de vazut in ce conditii sprijinul financiar al MapN va fi mentinut pentru echipa de fotbal in perioada post pandemiei de coronavirus.

In plus, in Bulevardul Ghencea este aproape incheiat santierul la noul stadion de fotbal, o arena care va fi administrata de acelasi MapN si unde sunt tot mai aprinse discutiile pe tema cine ar trebui sa joace acolo: doar CSA Steaua sau si FCSB.



Victor Piturca s-a distantat de proiectul CSA Steaua: “Nu-si doresc sa ajunga ce a fost”