FCSB

Victor Piturca o vrea pe CSA Steaua direct in Liga 2

Fostul mare atacant din Ghencea spune ca fotbalul romanesc are nevoie de brandul Steaua cat mai repede la varful performantei.

”Dupa parerea mea o echipa ca Steaua ar trebui invitata automat in Liga 2. Vom pune toti umarul cum vom putea pentru ca Steaua sa revina acolo unde ii este locul”, a declarat Victor Piturca pentru sport.ro

Acesta a mai spus ca singura echipa pentru care ar mai activa in fotbalul romanesc ar fi Steaua si nu neaparat ca antrenor.

Cu alte cuvinte, Piturca nu a renuntat la gandul de a ajunge investitor la echipa din Ghencea.

CSA Steaua ocupa primul loc in seria bucuresteana din Liga 4 la momentul intreruperii campionatului si este mare favorita la promovarea in al treilea esalon.

In primii doi ani de la reinfiintarea sectiei de fotbal a CSA, Steaua a ratat de fiecare data promovarea fiind blocata de Academia Rapid in 2018 si de Carmen Bucuresti in 2019, fara sa ajunga la barajul de acces in Liga 3.

La Liga 4 antrenamentele vor putea fi reluate de la 1 iunie, iar de la 15 iunie se preconizeaza reluarea sezonului intrerupt de coronavirus.

”Una dintre variantele pentru a finaliza acest sezon este cu play-off și play-out. Primele șase echipe să dispute câte cinci meciuri, iar cele mai bune patru să se califice apoi în acel play-off tradițional. Ca stadioane pentru disputarea play-off-ului, care din păcate se va disputa în acest an fără spectatori, ne gândim la următoarele: Daco-Getica, Dinamo sau Romprim”, a declarat președintele AMFB, Marian Lumânare, pentru Steaua TV official.



Victor Piturca o vrea pe CSA Steaua direct in Liga 2