FCSB

Valeriu Iftime pune tunurile pe FCSB: ”Acolo e o adunatura de sacali”

Sursă foto: facebook.com/fcbotosani

Finantatorul echipei FC Botosani a reactionat dupa ce fostul sau jucator Olimpiu Morutan a fost facut cu ou si cu otet de Gigi Becali in urma meciului celor de la FCSB cu CFR Cluj.

”E mare pacat ce face Gigi. Pentru mine e de neinteles cum poate sa-l faca prost pe Morutan dupa un singur meci. Morutan nu are nicio sansa sa creasca la FCSB, niciodata nu va progresa la acest club, in acest climat viciat. Acolo e o adunatura de sacali care te sfasie efectiv”, a spus Iftime, anunta Digisport care citeaza Gazeta.

In pofida criticilor de acum, Iftime a facut bani frumosi de pe urma relatiei cu Becali, Botosaniul fiind in ultimii ani o adevarata pepiniera pentru FCSB.

Jucatori precum Golofca, Morutan, Oaida si Miron luand drumul echipei bucurestene dupa ce s-au facut remarcati la Botosani.

Olimpiu Morutan a devenit subiectul principal in fotbalul romanesc dupa criticile aspre incasate din partea patronului Gigi Becali.

Acesta din urma i-a reprosat jucatorului ca si-a cumparat o masina prea scumpa si ca din aceasta cauza nu-i mai sta mintea la fotbal.



Valeriu Iftime pune tunurile pe FCSB: ”Acolo e o adunatura de sacali”