FCSB

Va pierde FCSB titlul dintr-o greseala de arbitraj si o prostie?

Sursă foto: captura tv Digisport

FCSB a fost invinsa de Poli Iasi printr-un gol care se putea evita, la scurt timp dupa ce principala contracandidata la titlu, CFR Cluj, castiga in prelungiri dupa un penalty care trebuia repetat.

Titlul se joaca intre CFR Cluj si FCSB. Ardelenii au dupa etapa a opta 1 punct avans, cu doua runde ramase de jucat, fata de FCSB. In aceasta situatie s-a ajuns dupa ce, la capatul etapei a saptea, ros-albastrii aveau 2 puncte avans.

Numai ca ardelenii au castigat la cu Craiova, 1-0, la capatul unui meci in care oltenii au ratat un penalty. Lovitura de la 11 metri ar fi trebuit sa fie repetata, pentru ca la executarea acesteia Mario Camora (CFR) s-a aflat aproape in paralel cu executantul penalty-ului, Gustavo (foto sus). Camora trebuia sa fi fost in afara careului sau cel mult la limita acestuia. Mai mult, acelasi Camora a respins apoi sutul parat de portar, la executia lui Gustavo.

Au fost trei puncte vitale pentru CFR. Doar un egal al ardelenilor, coroborat cu infrangerea FCSB, ar fi aratat un clasament la egalitate de puncte, dar cu FCSB pe locul 1, gratie superioritatii golaverajului.

A venit apoi randul meciului de la Iasi, in care FCSB a primit un gol prostesc. O minge pierduta la mijlocul terenului a dus la reusita iesenilor, care au marcat dintr-o situatie pozitionala de 2 contra 4 (foto jos)! Nici unul dintre fundasii FCSB nu a faultat, desi acest lucru se impunea. Planic a fost cel care a pierdut mingea prosteste la mijlocul terenului si nu a facut nimic sa opreasca o faza periculoasa, la care oricum toata apararea bucurestenilor a gresit, mai ales Balasa care nu a stat langa Cristea in momentul pasei decisive a lui Panțîru.



Va pierde FCSB titlul dintr-o greseala de arbitraj si o prostie?