FCSB

Un club din Anglia a venit dupa Alibec. Becali: "Mi-a fost rusine sa le cer bani"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Gigi Becali a marturisit dupa meciul Steaua - ASA Tg.Mures 1-1 ca reprezentantii unui club din Premier League au fost prezenti pe Arena Nationala pentru a-l urmari pe Denis Alibec.

"A venit un club din prima liga din Anglia pentru Alibec si voiau sa vorbeasca la pauza cu mine. Mi-a fost rusine sa cer bani, un euro. Ce sa le cer? A doua repriza a jucat si el", a spus Becali la Digi Sport despre atacantul adus in iarna de la Astra Giurgiu.

Alibec a ratat un penalty la 0-0 cu o executie foarte slab si a ratat apoi mai multe ocazii printre care si doua mingi trimise in bara.

La o ora dupa terminarea partidei, Alibec imbracat in echipamentul de antrenament al Stelei discuta extrem de relaxat alaturi de un grup de prieteni pe una dintre strazile din vecinatatea Arenei Nationale.

Citește și... Gnohere salveaza Steaua de la infrangere cu ultima clasata

In alta ordine de idei, Becali a mai spus ca mai are inca incredere in echipa insa lanseaza un semnal de alarma.

"La vara vand tot. Pai eu sunt mai prost sa bag bani. O sa fac ce face Dinamo, cu salarii de 3000-5000 de euro, cum face Hagi, cum face Craiova. Daca nu termin pe locul unu sau doi adio Becali in fotbal!", a mai spus patronul Stelei intr-o interventie apasata.



Un club din Anglia a venit dupa Alibec. Becali: "Mi-a fost rusine sa le cer bani"