FCSB

Ultima sansa primita de un jucator de la FCSB

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, spune ca mai are inca rabdare cu unul dintre jucatorii transferati in vara acestui an.

Aspru criticat dupa meciul pierdut cu Farul, mijlocasul Marco Dulca a mai primit un vot de incredere din partea lui Gigi Becali.

"Pe Dulca il mai incerc. Eu iau lucrurile bune si rele, si le pun in balanta. M-am calificat cu el in teren, dar daca va ca intra si ii tremura mana la menghina, la revedere", a declarat Becali la Pro Arena.

Acesta a vorbit si despre Eduard Radaslavescu, un jucator de 18 ani adus tot in vara acestui an de la Farul.

"Pe Radaslavescu l-am luat ca investitie. Mi-a placut de el acum doi ani, iar acum nu l-am bagat. A intrat doar 10-15 minute si am vazut tupeu. Cand esti la FCSB trebuie sa ai rezerve la 70% din valoarea titularilor", mai crede Becali.

Exigentul patron al ros-albastrilor a vorbit si despre transferul esuat al lui Vadim Rata, jucator trimis inapoi la FC Voluntari dupa doar 18 zile in tricoul FCSB.

"El e de Voluntari, nu de FCSB. I-am dat surubelnita si i-a cazut de doua ori. Sunt unii care cand vin la FCSB zici ca sunt de acolo, gen Cordea sau Florentin Dumitru. Altii nu au tupeu, curaj. Vin la FCSB si nu ii tin picioarele", concluzioneaza Becali.



Ultima sansa primita de un jucator de la FCSB