FCSB

UEFA o vede in continuare pe FCSB adevarata Steaua

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Forul continental a publicat, luni, o ierarhie a punctelor acumulate de-a lungul timpului de echipele participante in Cupa Campionilor Europeni si apoi in Champions League, continuatoarea competitiei elitei fotbalului european.

FCSB, echipa lui Gigi Becali careia instantele din Romania i-au interzis sa mai foloseasca numele de Steaua Bucuresti si care a fost lipsita de emblema istorica, respectiv palmares, apare in topul 30 al ierarhiei UEFA intr-o companie extrem de selecta.

Astfel, UEFA o vede in continuare pe FCSB ca pe adevarata Steaua Bucuresti prin prisma celor 26 de participari in CCE/CL.

Trofeul cucerit in 1986 apare in dreptul FCSB, echipa care a disputat 145 de meciuri, dintre care a castigat 52, a remizat in 41 si a pierdut de asemenea 52. Golaverajul ros-albastrilor este de 203 la 204.

145 de puncte a adunat FCSB in principala competitie europeana, devansand-o la acest capitol pe Paris Saint-Germain, echipa de pe locul 29.

Cu 600 de puncte si 13 trofee in palmares, Real Madrid ocupa prima pozitie, fiind urmata de Bayern Munchen (474 puncte si 5 trofee) si Barcelona (446 puncte si 5 trofee).



UEFA o vede in continuare pe FCSB adevarata Steaua