FCSB

Turcia, posibila destinatie pentru Alibec

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Trecut pe linie moarta la FCSB, unde a fost exclus din lot pentru ultimele doua etape din playoff, atacantul Denis Alibec nu mai are niciun viitor la echipa ros-albastra.

Intrat in conflict cu antrenorul Nicolae Dica si cazut in dizgratia patronului Gigi Becali, cel care spera la un moment sa dea marea lovitura prin transferul lui Alibec, jucatorul adus de la Astra are mari sanse sa prinda un contract in Turcia.

"Daca plec in Turcia, primul transfer pe care mi-l doresc e Alibec. Golul marcat de Planic cu CFR e facut de Alibec, dar noi vedem mereu numai partile rele", a spus Marius Sumudica la Europa FM.

Sumudica s-a despartit recent de Kayserispor dupa patru infrangeri la rand, dar a declarat ca are mari sanse sa ramana in Turcia.

FCSB l-a transferat pe Alibec in iarna lui 2017 de la Astra pentru 2 milioane de euro, iar acum Becali e dispus sa-l cedeze pentru 1.7 milioane plus procente dintr-un viitor transfer.

Cota lui Alibec s-a prabusit in sezonul recent incheiat, cand jucatorul a marcat un singur gol in campionat pentru FCSB.

Becali spera sa obtina la un moment dat 10 milioane de euro pe Alibec, suma care daca la inceput a parut exagerata, in momentul de fata pare ridicola.



Turcia, posibila destinatie pentru Alibec