FCSB

Tudorel Stoica: “Steaua nu mai exista. Becali a inregistrat echipa cu acte false”

Fostul jucator al Stelei Tudorel Stoica a lansat un atac virulent la adresa lui Gigi Becali si-l acuza pe acesta ca a inregistrat Steaua la LPF cu complicitatea oficialilor de acolo.

Cu cine veti tine dintre FC Steaua si CSA Steaua? Expiră 12.12.2020, 16:16
FC Steaua 232 voturi
CSA Steaua 235 voturi
Nu stiu. Steaua e numai una. 78 voturi

Gigi Becali a preluat echipa in 2003 cu acte false si complicitatea celor de la LPF. Nu are nicio semnatura de la CSA, de la Ministerul Apararii Nationale sau de la Viorel Paunescu. Din acel moment a inregistrat echipa Steaua la LPF cu niste acte false. Cineva trebuie sa plateasca”, a declarat Stoica la Digi Sport.

“La Adunarea Generala din 1998 prin care s-a constituit AFC Steaua au fost zeci de investitori, am fost membru fondator cu Balint si Lacatus. Nu m-a anuntat nimeni ca nu mai fac parte din aceasta societate si practic am fost exclusi toti”, a adaugat Stoica.

Steaua nu mai exista

“Acum in Liga 1 nu mai este Steaua Bucuresti. Este o echipa care joaca in locul echipei Steaua Bucuresti. Becali practic a desfiintat echipa Steaua din campionatul Romaniei, schimband numele echipei”, a adaugat Stoica.

Autodenunt

"L-am ajutat sa fure Steaua, pe urma i-a santajat pe Paunesti ca le-a dat bani imprumut cu niste documente. A dat bani contra unor jucatori", declara Dumitru Dragomir in 2005 intr-un moment de cearta crancena cu Gigi Becali.



Tudorel Stoica: “Steaua nu mai exista. Becali a inregistrat echipa cu acte false”