FCSB

Trei stelisti trimisi la echipa a doua

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Antrenorul Nicolae Dica a anuntat ca trei dintre jucatorii pe care ii are sub comanda nu se afla in planurile sale pentru meciul cu CSM Poli Iasi din Liga 1 Betano.

“De Amorim, Golofca si Pleasca vor merge la echipa a doua. Am considerat ca e mai bine sa prinda meciuri acolo”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

Cei trei au prins sporadic prima echipa la FCSB si in ultima vreme au devenit titulari de drept la echipa secunda care activeaza in Liga 3.

De Amorim si Golofca se numara printre jucatorii de care FCSB s-ar putea desparti in pauza competitionala de iarna, cel mai probabil acestia urmand a ajunge la echipe din afara tarii.

Golofca este asteptat inapoi la Botosani, dar jucatorului nu-i surade ideea unei reveniri la echipa lui Costel Enache, iar De Amorim isi va incerca din nou sansa dupa ce in vara a ratat la mustata transferul la APOEL Nicosia.

Pleasca a ajuns a treia optiune pentru postul de fundas dreapta, acolo unde Romario Benzar este titular de drept, iar Gabriel Enache a aratat o crestere in evolutii la ultimele aparitii pe teren.



Trei stelisti trimisi la echipa a doua