FCSB

Trei reveniri importante la FCSB

Confruntat cu mai multe probleme de efectiv in pauza pricinuita de meciurile echipelor nationale, Nicolae Dica a primit vesti bune inaintea reluarii campionatului.

Singurul jucator indisponibil de pe lista de patru ramane mijlocasul Mihai Pintilii, care s-a accidentat in timpul meciului Romania – Kazahstan.

“Pintilii face antrenament separat de cand a venit de la echipa nationala. El are o accidentare mai grava fata de ceilalti”, a dezvaluit Dica intr-o conferinta de presa.

Revin Alibec, Coman si Man

“Coman face antrenament cu echipa, Man este ok de trei zile, Alibec are acea problema cu pubalgia si se reface mai greu. Alibec poate fi o solutie, pentru ca a facut toate antrenamentele cu echipe de cand a fost aceasta mini vacanta. Vom vedea vineri seara cate minute va juca. Chiar astazi am avut o discutie cu el”, a spus Dica.

“Eu cred in Denis Alibec si sunt sigur ca va avea evolutii bune de acum inainte. Este un jucator cu foarte multe calitati, are viteza, tehnica si cred ca se poate adapta la orice campionat”, crede antrenorul stelist.



Trei reveniri importante la FCSB