FCSB

Trei fundasi aproape de Steaua. "Unul e ca si facut"

Sursă foto: tuttosport.it

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, viitoarea Star daca latifundiarul din Pipera va pierde in instanta dreptul de folosire al numelui echipei sale, a anuntat care sunt urmatoarele tinte in perioada de transferuri dupa rezolvarea atacului.

“Fundas central unul este Celeban, al doilea este un jucator important, un roman din strainatate. A lucrat cu Dica, joaca si fundas dreapta si fundas central. E foarte bun jucator, e foarte tanar, e Balasa. N-am vrut sa spun, sa nu intre Gica pe fir, dar nu cred ca se baga el peste mine. I-am zis sa-l ia gratis pe Aganovic, treaba lui”, a spus Becali la Digi Sport.

Mihai Balasa, 21 ani, evolueaza in acest sezon pentru echipa Trapani din Serie B. Fostul jucator de la Viitorul, Roma si Crotone a bifat opt meciuri in campionat si alte doua aparitii in Cupa Italiei.

Discutii cu Matel

“Am vorbit si cu Matel. Eu le-am dat 300.000 de euro, ei au cerut un milion de euro. Eu cand dau un milion pe un jucator si nu-l mai vreau, il dau cu 100.000 de euro. Ei vor sa ia si banii dati, suma de transfer, si ce au cheltuit cu tine?”, a mai declarat Becali.

Impresii despre Gnohere

Patronul Stelei a vorbit si despre noul atacant Harlem Gnohere, despre care spune ca este putin peste limita admisa cu kilogramele dupa vacanta, dar acest lucru nu-l deranjeaza prea tare pe Becali.

“L-am vazut pe Gnohere la palat.Dupa vacanta are 125 de kilograme (n.r. - rade). Dar sa va spun ceva. Mi-a zis MM ca la antrenamente cand le da cate un umar, ii arunca pe toti pe jos. Tade degeaba era inalt, ca n-avea forta in picioare”, a mai povestit Becali.



Trei fundasi aproape de Steaua. "Unul e ca si facut"