FCSB

Transferul lui Man in Italia arunca in aer relatia lui Gigi Becali cu Ana Maria Prodan. Cuvinte grele intre cei doi si acuzatii dintre cele mai grave

Cei doi au avut un schimb dur de replici, joi, intr-o emisiune de televiziune dupa anuntul prin care Dennis Man a fost transferat de Parma pentru o suma record in fotbalul romanesc.

Ana Maria Prodan il reprezinta oficial pe Dennis Man, insa Gigi Becali spune ca transferul este opera lui Giovanni Becali, varul sau, prin intermediari.

Ana Maria Prodan il acuza pe Gigi Becali de tradare si spune ca familia lui Dennis Man a fost amenintata pentru ca jucatorul sa semneze o hartie prin care acesta sa fie reprezentat la negocierile cu Parma de oamenii lui Giovanni Becali.

O rafuiala care iese la suprafata intre doua tabere cu interese in obtinerea unui comision generos dintr-un transfer care a sarit de 10 milioane de euro.

Redam mai jos cele mai importante replici din razboiul Becali vs Prodan:

"Negocierea a fost intre noi, patronii. Totul e meritul lui Giovanni si atunci nu pot fi nedrept. Nu vorbesc despre Ana Maria si nu o sa mai vorbesc niciodata in viata mea. Eu nu am vorbit in viata mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Nu o sa-i mai pronunt numele in viitorul apropiat. Ca pentru mine nu exista Ana.

"Cand mi-a trimis ea oferta de zece milioane, vorbisem cu patronul inainte cu o ora si mi-a facut oferta de 13 plus doua, 15 adica, in doi jumatate. Si ea facea oferta de zece in patru ani. Eu am facut o greseala din cauza ca, fiind nevasta lui Reghe, dar de acum incolo la revedere! Daca vrei, nu mai vorbesc nici cu tine, Reghe, sa fii sanatos!", a spus Gigi Becali la postul de televiziune Pro x.

Ana Maria Prodan a intervenit telefonic si a replicat in termeni la adresa patronului de la FCSB.

"Sunt dezamagita si am un gust amar. Zambesc cand imi amintesc cum ii luam apararea lui Gigi Becali si spuneam ca e un om foarte corect. Ceea ce a facut si cum a reactionat arata ca este foarte mic. L-am ajutat si pe vremea cand era la puscarie. Cand era la puscarie, eu si sotul meu am tras de acest club ca sa nu se aleaga praful. Am adus jucatori si nu am cerut o data comision.

"Nu este adevarata oferta de 13 plus doua. Oferta oficiala de la Parma era zece milioane plus bonusuri. De acolo incepeau negocierile.

"L-au obligat tatal lui Denis Man sa-i semneze lui Giovani Becali o hartie de pe doua zile. Jucatorul si tatal jucatorului au refuzat sa rupa contractul cu mine. L-au amenintat in toate felurile.

"Oferta oficiala a fost adusa de Ana Maria Prodan. E foarte urat ce a facut. Mi-a zis ca-mi da 100.000. Eu nu am de ce sa iau o suta de mii, ca nu sunt o saraca sa castig o suta de mii sau sa stau sa intind mana la Gigi Becali.

"Eu am un contract cu Dennis Man, pot sa-mi iau zece la suta din salariul lui in urmatoarea perioada de cinci ani, care nu inseamna o suta de mii.

"Giovanni Becali nu a facut nimic. Giovani Becali a facut rost de numarul patronului Parmei. L-au amenintat pe tatal lui Man ca nu se mai face transferul. Am vorbit cu familia lui, erau disperati.

"Gigi Becali nu are nimic sfant in el, totul este o spoiala. Este un om de afaceri care tradeaza si care face rau", a concluzionat Ana Maria Prodan.



Transferul lui Man in Italia arunca in aer relatia lui Gigi Becali cu Ana Maria Prodan. Cuvinte grele intre cei doi si acuzatii dintre cele mai grave