FCSB

Tragedie in echipa lui Mircea Lucescu. Maicon a murit. UPDATE: Imagini video cu masina sa si detalii despre accident

Brazilianul Maicon, fost jucator al Stelei, a decedat sambata dimineata la doar 25 ani in urma unui accident rutier petrecut in Donetk. Maicon a jucat la Steaua in 2011.

Presa ucrainiana a publicat sambata seara imagini cu masina sa aviata si a oferit detalii. Accidentul a avut loc la ora 4:00 dimineata in apropierea spitaului Ilyich Hospital din Donetk. Maicon se afla in masina neagra din imagini, un Hyundai Elantra. A intrat pe contrasens si a lovit o Skoda Superb. Nu se stie ce au patit pasagerii din Skoda.

Mircea Lucescu s-a declarat socat si a suspendat antrenamentele. Maicon avea o fetita de sapte ani.

"Sahtior anunta cu tristete ca fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit intr-un tragic accident rutier la Donetk. A fost un fotbalist talentat, un baiat deschis si prietenos. Maicon iubea viata si stia sa vada partea pozitiva a lucrurilor. In mod tragic si absurd, moartea ne-a luat de langa noi o persoana minunata. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribila pentru noi. Sahtior transmite condoleante familiei si prietenilor lui Maicon. Odihneasca-se in pace", a scris Sahtior pe site-ul oficial.

Si Steaua a reactionat: "Intregul staff si jucatorii Stelei isi exprima public tristetea la auzul vestii conform caruia fostul nostru atacant, Maicon Pereira de Oliveira, a incetat din viata in aceasta dimineata. Maicon, care urma sa implineasca 26 de ani pe 8 mai, a evoluat pentru Steaua, in returul sezonului 2010-2011, in 8 partide oficiale, in care a inscris 3 goluri si si-a trecut in palmares Cupa Romaniei. Clubul nostru transmite condoleante familiei jucatorului care apartinea, in prezent, de Sahtior Donetsk! Dumnezeu sa-l odihneasca!".

Pe numele sau intreg Maicon Pereira de Oliveira, atacantul brazilian a evoluat pentru Steaua sub forma de imprumut de la Volin Lutk in a doua parte a sezonului 2010/2011.

Sase meciuri a jucat Maicon pentru Steaua si a marcat trei goluri, dupa care a fost exilat la echipa a doua si in cele din urma indepartat de la club. Steaua nu a dorit la vremea respectiva sa plateasca celor din Lutk clauza de achizitionare definitiva pe care o avea jucatorul brazilian.

Maicon s-a aflat ultima oara in lotul echipei Sahtior Donetk pe care o pregateste Mircea Lucescu.



Tragedie in echipa lui Mircea Lucescu. Maicon a murit. UPDATE: Imagini video cu masina sa si detalii despre accident