FCSB

Totul despre FCSB – Milasami Orhei din Europa League

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Vicecampioana FCSB are prima sansa in dubla cu Milsami Orhei din Republica Moldova in primul tur preliminar din Europa League.

Cotele meciului FCSB - Milsami Orhei
Victorie FCSB
Egal
Victorie Milsami Orhei

Daca nu aveti deja un cont la Fortuna, o puteti face aici

Cu un lot superior valoric si cu o experienta incomparabil mai bogata la nivelul participarilor europene, FCSB nu-si permite vreun pas gresit cu Milsami.

Primul meci se disputa la Giurgiu, noua casa europeana a ros-albastrilor pentru acest sezon cel putin pe durata verii, iar din acest punct de vedere FCSB porneste cu un dezavantaj.

Pentru prima data dupa multi ani FCSB a renuntat la cantonamentele in strainatate si s-a pregatit exclusiv in tara, la Poiana Brasov.

Patru amicale au disputat cei de la FCSB in presezon, castigand trei dintre acestea si remizand cu Viitorul, scor 3-3, in cel mai tare dintre meciurile de verificare.

Noul antrenor Bogdan Andone va testa cu Milsami Orhei sistemul 4-3-3 intr-un meci oficial, dupa ce predecesorul sau, Nicolae Dica, a facut acelasi lucru chiar la Giurgiu intr-un meci cu Astra din prima etapa a campionatului trecut.

Milsami Orhei porneste cu avantajul de a se afla in plin sezon competitional. Echipa de peste Prut a obtinut cinci victorii in ultimele sase partide.

Inaintea meciului cu FCSB cei de la Milsami au facut scor cu Edinet, 6-1.

Dupa 15 etape Milsami ocupa locul trei in prima liga din Moldova, dupa Sheriff Tiraspol si Sfantul Gheorghe.



Totul despre FCSB – Milasami Orhei din Europa League