FCSB

Tosca aproape de un transfer la Betis

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Fundasul Alin Tosca este pe cale sa se desparta in aceasta iarna de Steaua si sa ia drumul primei ligi spaniole la Betis Sevilla.

Jucatorul de 24 de ani este dorit la gruparea andaluza, iar patronul Gigi Becali si-a dat acordul pentru realizarea transferului in schimbul a un milion de euro.

Discutiile dintre cele doua parti au fost confirmate de impresarul Lucian Marinescu.

“Interesul este cert si ma bucur ca domnul Becali a fost de acord cu ceea ce-si doreste jucatorul. Sper sa nu apara nimic neprevazut. Deocamdata transferul nu e facut”, a spus Marinescu la Digi Sport.

Tosca a mai fost dorit in vara de echipa italiana Pescara pentru o suma mai mare, peste 2 milioane de euro din informatiile aparute la vremea respectiva, insa atunci Becali s-a opus mutarii.

Steaua cauta in continuare solutii pentru intarirea defensivei, iar plecarea lui Tosca ar slabi si mai mult un compartiment care s-a dovedit cu probleme in prima parte a sezonului.

Momcilovic reprofilat

In lipsa de solutii, antrenorul Laurentiu Reghecampf cauta sa inoveze din mers si la primul amical din 2017, pierdut cu azerii de la Qarabaq scor 0-2, Marko Momcilovic a fost folosit in centrul defensivei alaturi de Gabi Tamas, in timp ce Tosca a fost fundas stanga.

Pe stanga Steaua il are din nou la dispozitie pe Lucian Filip, jucator care si-a revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de teren in ultimele opt luni.



Tosca aproape de un transfer la Betis