FCSB

Toni Petrea, inapoi la FCSB. Conditia pusa pentru a ramane la echipa dupa zece meciuri

La vremuri noi, obiceiuri vechi. Gigi Becali nu se mai leaga la cap daca nu-l doare si prefera sa mearga pe mana unui antrenor care sa-i raspunda la SMS. Astfel, Toni Petrea a fost instalat in locul lui Edi Iordanescu la nici 24 de ore de la despartirea de acesta.

“Am semnat contractul, maine e la antrenament. Atata timp cat imi ies treburile bine, nu ma bag. Adica daca joci 11 metri, cum a jucat Edi Iordanescu, acum sunt opt puncte, dar pentru mine inseamna ca, dupa 10 meciuri cu Toni Petrea, trebuie sa fie macar sase puncte. Adica sa castige macar doua puncte fata de CFR, ca ma bat cu CFR la titlu. Daca Edi castiga un punct fata de CFR, nu mai pleca.

“Nu ma intereseaza cate victorii a avut. Pe mine ma intereseaza ca a pierdut trei puncte cu CFR, a mai pierdut doua puncte cu ceilalati. Eu stiu ca nu recupera, din moment ce echipa nu juca”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Toni Petrea a mai fost secund la FCSB sezonul precedent vreme de 49 de meciuri in toate competitiile. Bilantul lui Petrea la FCSB este de 28 de victorii, opt remize si 13 infrangeri.

Petrea a plecat la finalul sezonului dupa ratarea titlului in fata celor de la CFR Cluj.



Toni Petrea, inapoi la FCSB. Conditia pusa pentru a ramane la echipa dupa zece meciuri