FCSB

Mihai Teja va incepe playoff-ul fara un jucator de baza in aparare

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Mihai Teja are deja dureri de cap inaintea inceperii playoff-ului, dupa ce dinspre cabinetul medical al FCSB a venit verdictul in privinta lui Bogdan Planic.

Accidentat in timpul meciului de campionat cu U Craiova 1948 CS din etapa a 25-a, Planic nu va putea fi folosit aproximativ o luna.

FCSB s-a miscat repede pe piata transferurilor si l-a achizitionat pe Iulian Cristea de la Gaz Metan Medias, jucator care ar fi trebuit sa ajunga in curtea ros-albastrilor abia din vara.

Cristea va face astfel pereche in centrul defensivei cu Mihai Balasa in perioada urmatoare, dar numai dupa incheierea sezonului regular.

Ambii jucatori sunt suspendati pentru meciul din etapa a 26-a, cand FCSB merge pe terenul celor de la FC Voluntari, penultima clasata in Liga 1 Betano.

Teja este obligat sa improvizeze in aparare pentru acest joc, Nedelcu si Filip avand mari sanse sa fie colegi de linie in defensiva.

Morais si Momcilovic sunt alte doua variante de fundasi centrali de conjunctura, iar Helmuth Duckadam crede ca acolo poate evolua si Mihai Pintilii.



Mihai Teja va incepe playoff-ul fara un jucator de baza in aparare