FCSB

Teja, un antrenor multumit: “Mi-a placut determinarea jucatorilor mei”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Mihai Teja a obtinut cel mai important succes de la numirea in postul de antrenor principal la FCSB, scor 3-2 cu una dintre rivalele la titlu, U Craiova 1948 CS.

“Aveam nevoie de cele trei puncte. Te simti antrenor, fotbalist cand joci pe un asemenea stadion. Am intalnit o echipa buna care joaca impreuna de aproape doi ani. Le multumesc suporterilor care au venit in numar foarte mare sa ne sustina. Mi-am dorit sa castig, ma bucur pentru baieti in primul rand. Pana la playoff mai e o etapa, dupa care incepe un alt campionat”, a spus Teja dupa meci.

“Din punct de vedere tactic mai sunt lucruri de pus la punct. Mi-a placut determinarea si spiritul de sacrificiu. Ei calitate, dar trebuie sa aiba mai mult nerv. A fost foarte greu sa revenim de la 1-2, n-a fost usor, dar vreau sa apreciez inca o data atitudinea baietilor mei, spiritul de lupta. Este un lucru foarte bun si sper ca la fiecare meci sa avem aceasta atitudine”, a mai spus Teja.

Intrebat daca a urmarit meciul dintre Poli Iasi si CFR Cluj, principala rivala la titlu, antrenorul stelist a oferit un raspuns transant.

"Nu am avut nicio emotie, pentru ca nu m-am uitat la meci. Nu poti castiga campionatul daca te uiti la altii. Daca ne castigam toate meciurile noastre, probabil ca vom fi campioni", a completat Teja la conferinta de presa.

"Meciul cu Voluntari va fi mai greu decat acesta cu Craiova. Noi trebuie sa avem continuitate in aceasta atitudine, sa intram si sa ne dam viata pe teren", a mai spus Teja.

FCSB a revenit pe locul doi in clasament dupa etapa a 25-a, fiind la trei puncte in urma liderului CFR Cluj si la tot atatea puncte in fata Craiovei.



Teja, un antrenor multumit: “Mi-a placut determinarea jucatorilor mei”