FCSB

Teja, prima conferinta ca antrenor la FCSB

Sursă foto: Captura TV / Pro x

Mihai Teja a sustinut, miercuri, prima conferinta de presa in calitate de antrenor al echipei FCSB. Alaturi de acesta a mai fost prezent si Florentin Matei, singura achizitie a ros-albastrilor de pana acum in aceasta iarna.

"Sper ca echipa sa aiba un joc bun si sa avem rezultate, atunci toata lumea va fi multumita. Sunt importante rezultatele in amicale, pentru ca Steaua este o echipa cunoscuta in Europa. Voi urmari sa impun cat mai mult principiile si ideile pe care eu le am, sa fim un grup unit. Clar este provocarea carierei pentru mine si imi doresc foarte mult sa reusesc", a spus Teja.

Matei, prezentat oficial la FCSB

"Nicolae Dica a facut o munca buna, a terminat pe doi, a fost in cupele europene. Acum echipa este pe locul doi, deci nu vom schimba foarte multe lucruri. Nu am vorbit cu Nicolae Dica inca", a mai spus noul tehnician al ros-albastrilor.

Un 11 de aur

"Tripleta de aur...Aur inseamna locul intai. Am nevoie de toti jucatorii sa fim de aur, toata lumea trebuie sa ne ajute. Vreau sa continui pe acest sistem 4-2-3-1, dar dinamica jocului va impune schimbari. Am jucatori ofensivi, dar toata lumea trebuie sa faca faza defensiva", a mai declarat Teja.

Stie unde a ajuns

"Noi ca antrenor stim care e riscul meseriei. Lopetegui a fost dat afara de la Real Madrid dupa cinci meciuri", crede noul tehnician al ros-albastrilor.

FCSB va pleca joi in Spania pentru un cantonament de doua saptamani la Marbella in cadrul caruia vor fi sustinute trei meciuri amicale.



Teja, prima conferinta ca antrenor la FCSB