Steaua

Teja prezentat oficial la FCSB: "N-am venit pentru bani"

Mihai Teja a fost instalat oficial, joi, in postul de antrenor al echipei FCSB.

"Sunt un antrenor tanar care vrea performanta si pentru mine este o oportunitate. Nu am venit pentru bani, am venit sa-mi croiesc un drum in viata si cred ca FCSB reprezinta un drum important pentru mine", a spus Teja.

"Sper sa nu dezamagesc si sper sa rasplatesc increderea domnului Becali. Vreau sa fac performanta. Stiu ce se vrea la Steaua. Am o filosofie de joc si vreau sa o impun. Am mai fost aici doi ani si am mai lucrat cu domnul Becali. Este o echipa mare si pretentiile sunt foarte mari", a mai spus Teja.

Noul antrenor al FCSB s-a inteles fara probleme pentru rezilierea contractului cu Gaz Metan Medias si anunta ca va face 3-4 transferuri la ros-albastri.

"Domnul Becali ma sprijina si cumpara cam tot ce este mai bun de pe piata romaneasca. Vom face o echipa foarte puternica si sper sa nu dezamagesc.

In varsta de 40 ani, Teja a semnat cu FCSB un contract pe un an si jumatate, cu obiectivul declarat de a obtine titlu in Liga 1 Betano.Teja prezentat oficial la FCSB: "N-am venit pentru bani"