FCSB

Teja cauta scuze dupa 0-0 cu ultima clasata

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Vedeti mai jos ce a declarat Mihai Teja, antrenorul FCSB, dupa remiza alba din partida cu Concordia Chiajna din etapa a 24-a in Liga 1 Betano.

“Cred ca n-am facut un meci foarte rau. Am avut si cateva ocazii de a inscrie, dar din pacate cand nu marchezi meciul devine mai greu. Baietii au incercat, au dat tot ce au putut, dar mai sunt si zile mai putin bune”, a spus Teja.

“N-am ce sa le reprosez, au avut determinare, au alergat, dar n-a fost sa fie. A fost si un penalty in ultimul minut din punctul meu de vedere. Trebuia sa inscriem si sa ne facem meciul usor. In afara de rezultat lucrurile n-au fost foarte rele”, a mai declarat antrenorul de la FCSB.

“Era si randul lui Gnohere sa joace titular. Avem trei atacanti de valoare si m-am gandit sa le dau la toti sansa de a juca titulari”, a explicat Teja alegerea lui Gnohere ca titular.

Cum explica lasarea a patru jucatori in afara lotului

“Stan, Teixeira si Balasa au probleme fizice, medicale, iar la Stoian asa am considerat eu la meciul acesta”, a spus Teja.

De ce l-a schimbat pe Matei la pauza

“Matei poate n-a avut cea mai buna evolutie in prima repriza si am incercat cu Morutan. Voiam sa se joace mai repede, am considerat ca Morutan poate schimba mai mult”, a explicat tehnicianul de la FCSB.



Teja cauta scuze dupa 0-0 cu ultima clasata