FCSB

Tatarusanu e disperat sa plece: "Nea Gigi, lasa-ma, te rog!"

Chiar daca la nivel oficial spune ca nu ar fi deranjat sa ramâna la Steaua si din aceasta vara, Ciprian Tatarusanu este disperat sa paraseasca Ghencea cât mai rapid.

 Ajuns la vârsta de 26 de ani, Tatarusanu considera ca a sosit momentul sa faca pasul catre un campionat mai puternic si îsi doreste sa plece de la Steaua.
 
Dupa ce clubul nu l-a informat ca ar avea vreo oferta, Tatarusanu s-a prezentat la resedinta lui Gigi Becali înainte sa faca jonctiunea cu colegi sai in Austria.

1,5 milioane de euro a platit Steaua pentru transferul lui Tatarusanu
Portar costisitor 

Tatarusanu a vrut sa se convinga ca nu are cu adevarat o oferta din Italia si l-a rugat pe Gigi Becali sa-l lase sa plece.
 
"Hai nea Gigi, stiu ca am oferta, asa mi-a spus impresarul meu din Italia ca au acut o oferta pentru mine. Hai, te rog lasa-ma sa plec!", i-a zis Tatarusanu lui Becali.  
 
Finantatorul ros-albastrilor a sustinut din nou ca portarul nu are nici o oferta, însa i-a promis ca-l va lasa sa plece daca vreo echipa ar plati 2,5 milioane de euro în schimbul sau.
 
"Daca oferta vine dupa 1 iulie, nu mai pleci. Poate sa fie si de 5 milioane de euro ca ramâi la Steaua", a fost mesajul lui Becali.



Tatarusanu e disperat sa plece: "Nea Gigi, lasa-ma, te rog!"