FCSB

Tamas, mesaj radical: “Facem pe noi la meciuri. M-as lasa de fotbal”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gabriel Tamas, fundasul echipei Steaua, spune ca trei infrangeri la rand contra lui Dinamo nu sunt usor de digerat in vestiarul ros-albastrilor, ultima cu 1-3 in returul semifinalelor Cupei Ligii, si nu-si explica diferenta intre forma de la antrenamente si cele aratate pe teren.

“Nu va pot spune ce e in sufletul meu. As renunta la fotbal. Sa pierzi de trei ori contra lui Dinamo este ceva neplacut. Am jucat sa castigam, n-am venit sa intoarcem rezultatul. Se putea intoarce rezultatul dar nu de maniera in care am pierdut in aceasta seara”, a declarat Tamas dupa meci.

“La antrenament am putea sa-i batem si pe Barcelona. Este prea mare diferenta intre antrenamente si meci. Pe romaneste spus poate facem pe noi la meciuri. Cum lipsa de valoare cand avem un lot cu cei mai valorosi jucatori din Romania. Facem greseli individuale cam dese si mereu luam gol”, a adaugat fundasul stelist.

Tamas mai spune, cu alte cuvinte, ca nu schimbarea de antrenor este solutia in acest moment la Steaua si ca titlul ar putea fi in pericol daca nu se schimba maniera de joc.

“Poate sa vina Guardiola, Mourinho si oricine, nu joaca staff-ul. Pe teren intram noi. Nu ma tem ca putem pierde campionatul, dar daca vom juca de aceeasi maniera cu siguranta il vom pierde”, crede Tamas.

Steaua a fost eliminata de Dinamo in semifinalele Cupei Ligii cu 7-2 la general. Mansa retur de miercuri a fost castigata de echipa din Stefan cel Mare, cu 3-1, cu Steaua in postura de gazda pe Arena Nationala.



Tamas, mesaj radical: “Facem pe noi la meciuri. M-as lasa de fotbal”